Despre noi


Despre noi

Despre Sc. Heracles Imob S.R.L.- Preturi Beton

 

Sc. Heracles Imob Srl, este o companie dedicata clientilor sai, specializata in comercializarea materialelor de constructii  a executiei de pardoseli elicopterizate, beton amprentat si pardoseli epoxidice.


Am inceput ca activitate de baza cu livrarea de agregate de balastiera pentru principalii producatori de beton din Bucuresti si Ilfov. Din cauza crizei si a termenelor mari de plata am apelat la sistemul barter devenind in scurt timp unul dintre principali dealeri de beton din Bucuresti dar si un client principal pentru statiile de betoane cu un consum lunar intre 1500 si 4000 mc beton comercializat.

In sprijinul acestei activitati Compania a angajat personal specializat in vanzare materialelor de constructii  obiectivul fiind de a oferi cele mai bune solutii in achizitia materialelor pentru constructii civile si industriale. La cererea clientilor si a partenerilor compania noastra a marit portofoliu de produse comercializate devenind unul din principali furnizori de materiale de constructii pentru piata din Bucuresti si Jud. Ilfov .

In acest moment Sc.Heracles Imob Srl. are incheiate contracte de barter cu principalii producatori de materiale de constructii, putand furniza toate materialele necesare constructiilor civile si industriale. Oferim la preturi competitive Beton, Agregate balastiera, Zgura tenis, Marmura mozaic, Fier beton, Plase sudate, Cherestea, Ciment sac, Caramida, Rigips, Polistiren. 

Obiectivul companiei Sc.Heracles Imob Srl. este sa devina principalul funizor al meterialelor de constructii pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov in acest scop colaborand numai cu specialisti in domeniu si cautand cele mai bune solutii pentru satisfacerea cererilor clientilor sai.

Precizam ca toate materialele de constructii comercializate sunt insotite de certificate de conformitate , provenienta si respecta toate normele tehnologice in vigoare.

Stiri


Termopane ieftine in Bucuresti si Ilfov

Incepand cu anul 2017, Heracles Imob Srl. devine partener cu Preturi-termopane.ro, un proiect ce reprezinta o echipa cu peste 13 ani de experienta in executia si montajul tamplariei Pvc. si de aluminiu. dar si in montarea rulourilor de aluminiu si a oricarei lucrari conexe.

Preturi-termopane.ro, isi doreste sa devina principalul mijloc de informare pentru cei interesati de achizitia de tamplarie Pvc si de aluminiu cat si un instrument de baza in alegerea si achizitia a tamplariei Pvc.

Pentru detalii si preturi va rugam vizitati www.preturi-termopane.ro

...mai mult

LACURI SI VOPSELE PENTRU FINISAREA LEMNULUI

LACURI SI VOPSELE PENTRU FINISAREA LEMNULUI

Lacurile sînt solutii ale unor substante organice nevolatile capabile sa formeze, dupa aplicarea lor pe un suport, pelicule aderente si compacte. Sunt transparente, incolore sau slab colorate.  

...mai mult

Adezivi pentru industria lemnului

     ADEZIVI PENTRU INDUSTRIA LEMNULUI

In cadrul industriei de prelucrare a lemnului, asamblarea cu adezivi joaca un rol important, fiind folosita atît la fabricarea placilor cît si la asamblarea fixa a produselor finite din lemn.

...mai mult

Toate strile

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult