Inchiriere pompa de beton Red


Punerea in opera a betonului la cifa in locuri greu accesibile si pomparea lui pe distante de pana la 70ml orizontala cu coloana de furtun diamentru 65mm este asigurata de Heracles Imob Srl, cu pompa de beton fixa REED model A40 HP.

Pompa de beton stationara REED model A40 HP, are o capacitate de pompare beton de 30mc/ora, facand parte din categoria pompelor de beton de capacitate mare. Punand betonul in opera cu pompa de beton tip REED, reduceti timpul de executie a lucrari si automat costurile.

Pretul pentru inchiriere pompa de beton stationara este de 220lei/ora pentru minim doua ore. Pretul transportului se discuta separat in functie de locatia santierului Dvs.

Pentru turnari mai mari de 40mc pretul de inchiriere este de 20lei/mc fara tva negiciabil in fucntie de cantitatea totala de beton.

La achizitia betonului la cifa si a serviciului de pompare cu pompa fixa prin Heracles Imob Srl. transportul pompei de beton este gratuit.

Pentru comenzi de beton si inchiriere pompa de beton stationara marca REED va rugam sa ne contactati telefonic la 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles Imob Srl.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult