Inchiriere pompa beton fixa


Heracles Imob. Srl. Companie specializata in comertul cu materiale de constructii asigura serviciul de livrare beton si inchiriere pompe de beton fixe in Bucuresti, Jud Ilfov si localitati limitrofe.

Pompele de beton fixe inchiriate de societatea noastra sunt pompe de beton de generatie noua cu capacitate de pompare de pana la 30mc/ora, deservite de personal claificat ce asigura servicii de calitate in turnarea betonului.

Pompele de beton fixe sunt alternativa de a turna beton in locurile cu restrictii de tonaj sau in santiere unde distantele de turnare sunt mai mari de 40ml, ori unde calarea autopompelor tip elefant nu este posibila.

Distantele uzuale de pompare pentru majoritatea pompelor fixe existente pe piata din Romania sunt de maxim 60ml. fiecare pompa avand atasata coloana de furtun cu aceasta lungime.

Pentru distante de pompare pana in 60ml pretul pentru serviciul de inchiriere pompa fixa este de 200lei/ora pentru minim doua ore/turnare. In functie de locatia santierulul Dvs. transportul se discuta separat.

Distanta maxima de pompare poate fi suplimentata la cerere pana la 100ml, caz in care pretul de pompare cu popa fixa este de 400lei/ora

Precizam ca pentru functionarea optima a pompelor fixe in momentul inceperi turnari este necesar in santier sa fie asigurat de catre beneficiar un sac de ciment pentru a amorsa pompa.

Va multumim ca ati ales serviciile noastre de pompare beton cu pompa fixa si asteptam sa ne contactati telefonic la 0749296886.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult