Inchiriere pompa beton fixa Turbosol


Heracles Imob Srl, Inchiriaza pompa de beton stationara marca Turobosol Beton Master cu capacitate de turnarede 15mc/ora pe o distanta de 60 ml orizontal si vertical.

Pompa de beton fixa Turbosol este ideala pentru pomparea betonului in locuri greu accesibile oferind utilizatorilor posibilitatea de reglare a debitului de turnare in functie de granulometria si clasa  betonului pompat si de cerintele din santier.

Pretul pentru inchirierea pompei de beton fixe este de 200lei/ora pentru minim doua ore turnare. In functie de adresa santierului se calucleaza taxa de dislocare a pompei.

Pompa de beton Turbosol este deservita de personal calificat sa asigure buna desfasurare a turnari betonului si respectarea normelor de siguranta in santier.

Recomandam ca programarile pentru turnare cu pompa de beton fixa sa se efectueze cu 24 de ora inainte de turnare. Pentru situatii urgente, dislocari pe distate mari sau servicii de pompare beton pe distante mai mari de 60ml preturile pentru inchiriere pompa de beton fixa se discuta separat.

Precizam ca pomparea betonului cu pompa fixa se poate executa la toate elementele unei constructii( fundatie, elevatie, placa, stalpi, centuri, boiandrugi) sau parcari, alei pietonale, Interioare de hale sau sape in case si apartamente.

Pentru servicii inchiriere pompa fixa marca Turbosol va rugam sa ne sunati la numarul 0749296886. Multumim!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult