Inchiriere pompa beton tractabila


Sc Heracles Imob SRL, ofera spre inchiriere pompa de beton tractabila cu capacitate de pompare pana la 15mc/ora si lungime coloana de furtun 50ml.

Pompa de beton tractabila  este o pompa de beton ideala pentru turnari de beton in cantitati mici de pana la la 30mc avand o capacitate de pompare redusa.

Pompa de beton tractabila poate fi amplasata in locuri greu accesibile si poate pompa beton cu granulatie a agregatelor 16mm pe distante de pana la 50ml.

Fiind o pompa de capacitate mica racomandam folosirea ei la elemente ce necesita o cantitate mica de beton tip centuri, grinzi, buiandrugi, stalpi, trotuare, sau sape pentru case si apartamente, dar si in fundatii, elevatii si placi unde cantitatea de beton nu depaseste 30mc/ turnare.

Pretul pentru inchiriere pompe de beton tractabila este de 175lei/ora pentru minim doua ore/turnare. Pretul transportului se discuta separat in functie de locatia santierulul Dvs.

Heracles imob Srl. ofera cele mai bune preturi la beton in Bucuresti si Jud Ilfov si servicii complete de pompare beton cu pompe tractabile sau tip elefant. In situatia in care achizitionati betonul si serviciul pompare prin societetea nostra transportul pompei de beton tractabile este gratuit.

Pentru servicii inchiriere pompe de beton si achzitie beton va asteptam la 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles ImoB.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult