Pompa de beton de inchiriat Schwing


Folosita cu succes la toate tipurile de turnari de beton unde accesul este dificil si distantele de turnare depasesc lungimile uzuale de 40ml ale pompelor tip elefant, pompa de beton fixa model Schwing este alternativa ideala pentru a pune in opera beton in turnari de capcitate marita pana la 500mc/zi.

Cu o capacitate de pompare de 50mc/ora, pompa de beton fixa marca Schwing ofera servicii de pompare beton de inalta calitate pentru orice tip de lucrare indiferent de complexitatea ei.

Capacitate de reglare a volumului de pompare face din popa de beton Schwing o pompa ideala pentru orice tip de turnare de beton. Poate fi folosita la turnarea de radiere de capacitate mare, la fundatii de case si blocuri, placi si stalpi pentru case si blocuri, interioare de hale si parcari pe distante mari si orice element care necesita punerea in opera prin pompa fixe.

Pretul pentru inchiriere pompa de beton de capacitate mare marca Schwing este de 240lei/ora pentru minim doua ore. Transportul pompei de beton se discuta separat in functie de locatia santierului Dvs.

Pentru turnari de peste 40mc pretul de inchiriere pompa de beton este de 20lei/mc discutabil in functie de cantitatea totala si complexitatea turnari.

Achizitia betonului la cifa prin Heracles Imob Srl. asigura transportul gratuit pentru orice pompa de beton stationara in santier.

Pentru comenzi de beton in Bucuresti si Jud Ilfov si inchiriere pompa fixa de beton de capacitate mare va rugam sa sunati la 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles Imob Srl.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult