Pret inchiriere pompa fixa Putzmeister


Inchiriem pompa de beton fixa marca Putzmeister cu capacitate de pompare de 40mc/ora pe o distanta de 60 ml orizontal si vertical.

Pretul pentru inchirirere este de 240lei/ora pentru cantitati pana in 30mc si de 18lei/mc pentru cantitati mai mari de 30mc beton/turnare.

La cerere putem suplimenta coloana de furtun pana la 100ml, caz in care pretul de pompare este de 400lei/ora,

Diferenta de pret fata de pompele uzuale este justificata de capacitatea de pompare superioara fapt ce usureaza si scurteaza timpul de pompare a betonului fiind ideala pentru turnari de la 3 mc beton pana la 200mc beton/ turnare. Timpul de descarcare cu pompa fixa Putzmeister al unei cife de beton capacitate 10mc la turatie maxima este de 15 min fata de pompele uzuale a caror capacitate de descarcare este de 35-45min/cifa.

Pompele de beton fixe inchiriate de societatea noastra sunt deservite de personal calificat ce ajuta la optimizarea puneri in opera a betonului.

Pentru turnari de radiere de capacitate mare putem disloca dupa caz 2 sau trei pompe de beton fixe putand asigura un flux de turnare beton pana la  60mc/ora.

Heracles Imob Srl, ofera clientilor sai preturi competitive la beton din 5 statii de beton situate in Otopeni, Afumati, Chitila, Glina si  Ciolpani. In cazul in care achizitionati si betonul si serviciul de pompare prin societatea noastra transportul pompei de beton este gratuit.

Petru inchiriere pompa de beton fixa si achizitie beton va rugam sunati la 0749296886. Multumim

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult