Echipa executie beton amprentat,model caramida in unghi


Betonul amprentat reprezinta o alternativa moderna la pavajul clasic cu pavele avand avantaje multiple si calitate superioara. Printre avantajele betonului amprentat se remarca aplicarea rapida, varietatea culorilor si modelelor, rezistenta la uzura superioara, curatarea rapida, si pretul redus.

Echipele noastre de executie beton amprentat sunt echipe cu peste 10 ani de experienta in executia betonului amprentat. Lucrarile executate de echipele noastre de aplicatori sunt garantate intre 3 si 5 ani in functie de complexitate.

Modelul de beton amprentat caramida in unghi este un model folosit cu succes la orice tip de pavaj, fie ca este trotouar, alee de gradina, alee de acces, parcare, sau spatiu interior modelul de beton amprentat caramida in unghi este o sulutie ideala.

Materialele pentru beton amprentat folosite de echipele noastre sunt materiale perfect adaptate conditiilor climatice din Romania, produse special pentru a rezista la efectul razelor UV si efectelor de inghet-dezghet .Chiar si dupa 3 ani de la folosire, in conditii de trafic intens, betonul amprentat executat de echipele noastre necesita doar o lucrare de intretinere ce consta in aplicarea unui lac pentru a pastra aspectul lucios.

Preturile la modelul beton amprentat caramida in unghi sunt valabile incepnad cu 01.01.2015, preturile pot suferii modificari in functie de locatia santierului si distanta fata de statia de beton.

- pret beton amprentat model caramida in unghi suprafata mai mica de 100mp = 900 euro/lucrare,

- pret beton amprentat model caramida in unghi suparfata intre100 si 200mp = 12 euro/mp,

- pret beton amprentat model caramida in unghi suprafata peste 200mp =9,5 euro/mp,

Pentru suprafete peste 300mp de beton amprentat model caramida in unghi pretul se negociaza in functie de locatie si complexitatea lucrari.

Preturile la beton amprentat model caramida in unghi nu includ costul betonului B350.

Echipele nostre de executie beton amprentat pot sa onoreze intrun timp optim si la costuri minime orice tip de lucrare de beton amprentat, indiferent de suprafata lucrarii sau complexitatea ei . Echipele noastre de executie au aplicat cu succes cea mai mare suprafata din Romania cu beton amprentat respectiv centrul Municipiului Targu Jiu in suprafata de 27000mp.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult