Intaritor de suprafata pentru beton elicopterizat


 

Întaritor pe baza de ciment alb, aditivi speciali si nisip cuartos, pentru colorarea si întarirea suprafetei betonului, aplicat prin procedeul de elicopterizare.

Caracteristici:

Estetica deosebita

Contine aditivi anti eflorescenta

Rezistenta la uzura

Putere mare de acoperire

Rezistenta la actiunea UV

Utilizare recomandata:

Parcari

Terase

Showroomuri

Zone cu trafic intens

 

Pregatirea suprafetei:

Betonul turnat trebuie sa fie armat cu plasa de otel si sa contina fibre de polipropilena pentru prevenirea aparitiei microfisurilor. Acesta se va vibra si se va aduce la cota finala cu un dreptar urmarindu-se a se realiza pantele de scurgere conform proiectului. Suprafata se va finisa cu elicopterul pentru beton.

Modalitate de aplicare:

Întaritorul se aplica prin împrastiere dupa aproximativ 2-3 ore de la turnare, dupa ce incepe priza betonului.Prima data se imprastie aproximativ 3kg/mp de material cu ajutorul unui capac sau a unei lopeti. Apoi se finiseaza cu elicopterul cu palete din otel, dupa care se aplica inca aproximativ 2 kg/mp de întaritor. Se finiseaza din nou cu elicopterul si se asteapta aproximativ 1 ora dupa care se finiseaza din nou. Operatia se repeta pana suprafata betonului devine lucioasa. A nu se aplica cand temperatura este sub 5 C .

 

Foarte important:

Supraslefuirea betonului poate duce la inegrirea (arderea) acestuia. Este foarte important sa se monitorizeze in permanenta viteza de rotatie a elicopterului si unghiul de inclinare al paletelor.

 

Depozitare:

A se pastra în intervalul de temperatura 5-35C, in loc uscat.

Consum orientativ:

Intre 3-7kg/mp.

Ambalare:

Sac de 25kg.

Termen de valabilitate:

12 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe galeata

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult