Preturi manopera beton amprentat Bucuresti si Ilfov


In Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, echipa de executie  manopera beton amprentat ofera preturi fara concurenta datorita localizari strategice si faptului ca suntem producatori de materiale de constructii pentru aplicarea betonului amprentat. Colaborarea strategica cu statii de beton aflate in proximitatea Municipiului Bucuresti si existenta unei vaste experiente in aplicarea betonului amprentat face ca echipele nostre sa execute cu succes orice lucrare de beton amprentat de orice amploare.

Pretul redus la beton, rapiditatea si priceperea in executia betonului amprentat , garantia intre 3 si 5 ani pentru lucrarile executate, materialele productie proprie,seriozitatea si experienta dobandita in 10 ani de experienta Europeana, ne recomanda ca cea mai buna echipa de manopera beton amprentat din Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov.

Pentru orice lucrare de beton amprentat in Municipiul Bucuresti sau Judetul Ilfov va rugam sa ne contactati telefonic accesand pagina de contact .

Modelul de beton amprentat prezentat in aceasta pagina reprezinta modelul tip Patrulater, un model folosit cu succes in amprentarea betonului pe suprafete extinse cum sunt parcarile Mallurilor sau ale marilor centre comerciale din Bucuresti si din tara .

Betonul amprentat model patrulater poate fi folosit si in lucrari pesagistice, la amprentarea aleilor din gradini sau a cailor de acces pietonale.

Pretul la beton amprentat model Patrulater este de 11 euro/mp,pret ce include toate orperatiunile ce reprezinta  manopera aplicarii betonului amprentat cat si materiale necesare. Pretul la manopera beton amprentat nu include pretul betonului B350, pret ce il regasiti in continutul siteului preturibeton.ro la pagina preturi beton.

Preturile afisate in continutul siteului nu contiv TVA, si sunt negociable in functie de cantitatea de materiale de constructii comandata sau marimea lucrarii.

Preturile sunt valabile pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, lucrarile sau livrarile de materiale de constructii in alte zone includ costuri suplimentare se transpor si cazare personal.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult