Oferta pret beton amprentat model roca


Oferta de pret pentru manopera realizare beton amprentat model roca este negociabila in functie de locatia si complexitate.

Pentru o oferta de pret la manopera pentru realizarea betonului amprentat model roca va rugam sa ne contactati telefonic accesand pagina de contact.

Modelul beton amprentat tip roca este folosit cu succes la pavajul de alei pietonale, strazi, trotuare, suprafete interioare, parcari, benzinari..etc. Modelul de beton amprentat tip roca este disponibil in 24 de culori.

Pretul la manopera beton amprentat model roca incepe de la 12 euro/mp , si poate fi negociat in functie de suparafata dorita pentru amprentare si locatie.

La toate modelele de beton amprentat echipele noastre folosesc materiale de inalta calitate agrementate si beton de inalta clasa (B350), lucrarile de manopera beton amprentat executate de societatea noastra sunt garantate intre 3 si 5 ani, in functie de complexitate si amplasare.

Betonul amprentat este solutia moderna de pavaj pentru orice suprafata care poate fi betonata, betonul amprentat aduce stil si culoare in pavarea trotuarelor, aleilor pietonale, benzinariiilor, parcarilor din centrele comerciale sau malluri si orice suprafata de interior de mare trafic.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult