Portofoliu executie beton elicopterizat


Realizare pardoseala din beton elicopterizat executata de Heracles Imob Srl pentru autode.ro, parc auto, situat pe soseaua de centura-Otopeni, in suprafata de 1000mp.

La realizarea parcari cu beton elicopterizat s-au folosit aproximativ 180mc de beton C20/25 diametru agreagate maxim 31mm cu piatra concasata. Armarea s-a executat cu plasa sudata . Pentru minim de pierderi la turnarea betonului s-a folosit folie de constuctii.

Prin procesul de elicopterizare, taiere rosturi de dilatatie, vibrare, armare beton s-a obtinut o parcare elicopterizata cu o suprafata durabila in timp, folosirea unui beton de clasa superioara C20/25 cu compozitie de piatra concasata asigurand o suprafata dura rezistenta la trafic greu si intens.

Pentru realizarea de pardoseli elicopterizate oferim preturi fara concurenta la achizitia betonului din statia de betoane Otopeni respectiv zona de Nord Bucuresti.

Preturile pentru realizare pardoseala beton elicpoterizat incluzand armare, beton, cofrare, cote laser,elicopterizare, cuart, taiere rosturi de dilatatie incep de la 12euro/mp si variaza in functie de suprafata, distanta fata de statia de beton si grosimea stratului de beton.

Pentru realizarea unei pardoseli durabile de beton elicopterizat recomandam turnarea unui strat de minim 12cm de beton grosime si folosirea unui beton minim clasa C20/25. Respectarea acestor conditii si aplicarea lor pe o suprafata bine compactata asigura o pardoseala elicpoterizata durabila si accesibila oricarui tip de trafic inclusiv trafic de mare tonaj.

Pentru oferta de preturi la pardoseli elicopterizate si beton va rugam sa ne contactati telefonic la 0749296886. Multumim ca ati ales Heracles Imob!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult