Pardoseli elicopterizate


Pardoselile elicopterizate industriale sau de uz mediu sunt pardoseli adaptate pentru a rezista la factori externi chimici, mecanici si climatici printru-un proces specific ce presupune intarirea suprafetei de contact prin adaugarea unor elemente din cuart si elicopterizarea cu elicoptere speciale pentru pardoseli de beton.

Realizarea pardoselilor elicopterizate este recomandata petru orice fel de suprafata ce urmeaza a fi supusa traficului si expusa termic sau chimic, este recomandata executarea de beton elicpterizat in hale, parcari, silozuri centre logistice, ateliere de productie, hangare, centre comerciale, fabrici, uzine, statii de benzina, muzee, piete, etc..

Pardoselile din beton elicopterizat se recomada a se realiza prin folosirea unei clase de beton superioara de preferat incepand de la C20/25 (B350), pentru a maximaliza efectele elicopterizari si a garanta realizarea unei pardoseli de beton elicopterizat de inalta calitate.

Echipele noastre de executie beton elicopterizat asigura servicii complete in realizarea pardoselilor elicopterizate ce cuprind urmatorele etape :

  • Pregatirea suprafetei unde urmeaza a se turna betonul;
  • Turnarea, intinderea si nivelarea la cotele prestabilite a betonulu;
  • Elicopterizarea primara pentru omogenizarea suprafetei
  • Elicopterizarea finala pentru obtinerea efectului de oglinda
  • Sigilarea platformei elicopterizate cu lac sigilant
  • Executarea rosturilor cu rol de preluarea a contractiilor betonului si umplerea lor.

In functie de utilitatea platformei de beton elicopterizat aceasta poate avea o grad de finisare : semifinisat, finisat sau driscuit.

Este important ca in realizarea platformelor de beton elicopterizat sa se execute corect armarea betonului, in functie de rezistenta ce se doreste a fi obtinuta se poate folosi plasa sudata, fibre metalice, fibre de polipropilena, suprafata care este intarita prin adaugarea de cuart, bazalt sau particule metalice.

Avantajele betonului elicopterizat finisat:

- Rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la compresie si la rulaj, super-rezistent la trafic intens si la uzura

-Nu exista puncte slabe, rezistenta este aceeasi pe tot planul, pe toate directiile

-Este usor de intretinut

Pentru preturi la  lucrari de manopera beton elicopterizat va rugam sa ne contactati telefonic la 0749296886 sau folosind pagina de contact

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult