Stiri si Noutati Preturi Beton


Termopane ieftine in Bucuresti si Ilfov

Incepand cu anul 2017, Heracles Imob Srl. devine partener cu Preturi-termopane.ro, un proiect ce reprezinta o echipa cu peste 13 ani de experienta in executia si montajul tamplariei Pvc. si de aluminiu. dar si in montarea rulourilor de aluminiu si a oricarei lucrari conexe.

Preturi-termopane.ro, isi doreste sa devina principalul mijloc de informare pentru cei interesati de achizitia de tamplarie Pvc si de aluminiu cat si un instrument de baza in alegerea si achizitia a tamplariei Pvc.

Pentru detalii si preturi va rugam vizitati www.preturi-termopane.ro

...mai mult


LACURI SI VOPSELE PENTRU FINISAREA LEMNULUI

LACURI SI VOPSELE PENTRU FINISAREA LEMNULUI

Lacurile sînt solutii ale unor substante organice nevolatile capabile sa formeze, dupa aplicarea lor pe un suport, pelicule aderente si compacte. Sunt transparente, incolore sau slab colorate.  

...mai mult


Adezivi pentru industria lemnului

     ADEZIVI PENTRU INDUSTRIA LEMNULUI

In cadrul industriei de prelucrare a lemnului, asamblarea cu adezivi joaca un rol important, fiind folosita atît la fabricarea placilor cît si la asamblarea fixa a produselor finite din lemn.

...mai mult


Prepararea mortarelor

PREPARAREA MORTARELOR

Mortarele se prepara din nisip amestecat cu liant si cu apa. Aceste amestecuri au proprietatea de a se întari, capatand dupa un timp anumit o rezistenta importanta. In ce priveste mortarul proaspat, acesta trebuie sa adere bine la suprafata caramizii, a pietrei sau a betonului, sa aiba o culoare uniforma si o consistenta potrivita

...mai mult


Zidarie din caramida si piatra naturala

Zidaria de piatra cioplita Este alcatuita din piatra cioplita asezata în randuri orizontale si zidita cu mortar de ciment cu var. Pietrele trebuie astfel alese si asezate încît sa se obtina rosturi orizontale continue si rosturi verticale tesute, acolo unde este nevoie completîndu-se cu pietre de dimensiuni corespunzatoare. Rosturile au la fata vazuta 1,5—3 cm, iar aeserea lor se face pe 8—10 cm. Pentru uniformi­zarea zidariei, la fiecare 2 m înaltime se introduce pe toata grosimea cate un rand de piatra cioplita mai regulat.

...mai mult


Turnarea betonului torcretat

Cofraje fixe

Stilpii, arcele si grinzile canal se betoneaza în cofraje fixe, alca­tuite din panouri demontabile. Montarea cofrajelor fixe, a arma­turilor si turnarea betonului din grinda canal si din stalpisori de sustinere a grinzii  se face dupa deplasarea cofrajului mobil în panoul urmator.

...mai mult


Materiale de constructii pentru zidarie

MATERIALE PENTRU LUCRARI DE ZIDARIE

AGREGATE PENTRU MORTARE SI BETOANE

Agregatele sunt materiale de rezistenta care se folosesc la prepa­rarea mortarelor si a betoanelor. Acestea sunt: nisipul, pietrisul sau piatra sparta si balastul.

...mai mult


Betoane amprentate colorate

Betoane amprentate colorate

Se pot realiza betoane amprentate colorate prin mai multe pro­cedee: 1) colorarea betonului în masa; 2) folosirea de agregate colo­rate la betoane obisnuite; 3) tratarea ulterioara cu coloranti.

a. Colorarea betonului în masa.

...mai mult


Betoane amprentate decorative

Betoane amprentate decorative

Pentru a înfrumuseta si mai mult suprafata betonului se poate proceda în doua moduri: sau se pun în evidenta agregatele mari prin înlaturarea unui strat de mortar de la suprafata, sau fata betonului se prelucreaza ca a pietrei naturale, sau a unui mortar de ciment.   

...mai mult


Defectele betonului amprentat

Defectele betonului amprentat si remedierea lor

Cu toata grija care se acorda realizarii betonului amprentat, se întampla totusi sa apara mici defectiuni izolate, precum bule de aer pe suprafata betonului, scurgeri de lapte de ciment, diferente de culoare, pete, ruperi de muchii etc. Aceste deficiente se reme­diaza, într-o masura mai mare, sau mai mica, însa într-atît incit sa nu afecteze aspectul general al lucrarii.

...mai mult


Compactarea betonului amprentat

Compactarea betoanelor amprentate se face prin vibrare. Tipul de vibrator se alege însa astfel încat deformatiile si deplasarile cofrajelor sa fie minime, pentru ca sa nu se ajunga la defecte ale suprafetei betonului care sa nu mai poata fi remediate.

...mai mult


Turnarea betonului amprentat

a.  Transportul. Conditia principala în legatura cu transportul este ca betonul sa nu segrege.

Este recomandabil ca betonul sa fie preparat în statii de beton centrale cu dozare gravimetrica; daca distanta pana la santier este peste 0,5 km, transportul trebuie sa se faca cu automalaxoare.

...mai mult


Compozitia betonului amprentat

Unul din factorii cei mai importanti care contribuie la realiza­rea unui beton amprentat corect este folosirea unei compozitii care sa poata asigura o omogenitate perfecta si constanta a betonului pe tot timpul executiei lucrarii.

...mai mult


Cofrare beton amprentat

Calitatea betoanelor amprentate este determinata de o serie de factori :

materiale, compozitia si executia betonului, precum si  în primul rand, de calitatea cofrajelor. Toate conditiile generale de alcatuire a cofrajelor sunt obligatorii si la betoanele, aparente, în plus exista conditii speciale ca grad de precizie de executie si montare, de etansare si rigidizare.

...mai mult


Executie Beton amprentat

Definitii, clasificari, utilizari

Foarte mult timp betonul armat a constituit materialul principallde realizare a structurilor de rezistenta a constructiilor,

...mai mult


Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult