Statie de betoane Bragadiru Ilfov


Statie de betoane Bragadiru Ilfov

Cu o capacitate de productie de 1000mc/zi, preturibeton.ro, asigura necesarul de beton din santierul dvs. din statia de betoane Bragadiru, statie ce are in dotare 10 automalaxoare pentru transportul betonului si  3 pompe cu lungimi de 24/32 si 42ml, pentru pomparea betonului. La cerere putem asigura pomparea betonului si cu pompe fixe cu coloana de furtun pana la 100ml.

Statia de beton Bragadiru, este o statie ecologica ce prepara beton proaspat respectand cu strictete toate normele metodologice in vigoare. Betonul produs in statie este acreditat si agrementat tehnic.

Capacitatea de incarcare a betonierelor este de 10mc, capacitatea de pompare a pompelor de beton este intre 30-70mc/ora in functie de tipul de pompa si de elementul  turnat.

Statia de betoane Bragadiru produce urmatoarele clase de beton:

Beton C8/10( B150) diametrul agregat 16mm( beton pompabil folosit pentru umplutura sau egalizare)

Beton C8/10(B150) diametrul agregat 31mm( beton nepompabil folosit ca umplutura )

Beton C12/15(B200) diametru agregat 16mm( beton pompabil folosit la fundatii pentru case)

Beton C12/15(B200) diametru agregat  31mm( beton care se toarna din cifa pentru fundatii)

Beton C16/20(B250) diametru agregat 16mm(beton pompabil pentru structuri de case)

Beton C16/20(B250) diametru agregat 31mm(beton din cifa pentru fundatii de case si diverse lucrari)

Beton C20/25(B350) diametru agregat 16mm(beton pentru pompa utilizat la stalpi, grinzi, centuri, placi)

Beton C20/25(B350) diametru agregat 31mm(beton pentru fundatii care se toarna din cifa)

Beton C25/30(B400) diametru agregat 16mm(beton pompabil pentru structuri de blocuri si cladiri inalte)

Beton C25/30(B400) diametru agregat 31mm( beton pentru platforme, drumuri, si fundatii)

Beton BCR 4,5          diametru agregat 31mm( beton rutier pentru platforme si drumuri)

Beton BCR 3,5          diametru agregat 31mm( beton rutier pentru drumuri si terasamente)

La cerere Statia de betoane Bragadiru poate produce orice tip de beton cu reteta speciala.

Statia de beton Bragadiru asigura livrarea betonului in urmatoarele zone : Ilfov :Magurele, Clinceni, Olteni, Cornetu, Buda, Varteju, Pruni, Dumitrana. Bucuresti: Rahova, Ghencea, 13 Septembrie. Sebastian.

Cifele de beton sunt insotite de certificate de calitate si comformitate si sunt sigilate , sigiliul se rupe in prezenta beneficiarului betonului .

Pentru comenzi din statia de betoane Bragadiru va rugam sunati la numarul: 0765255000 sau pe e-mail la Office@preturibeton.ro

Multumim ca ati ales echipa preturibeton.ro

Stiri


Statie de betoane Berceni

STATIA DE BETOANE BERCENI

Migrarea din zona urbana, in zonele limitrofe alea marilor orase, este un fenomen cu un impact major pentru piata constructiilor din Romania, ce a dus la o explozie a cererii de materii prime si implicit al principalului produs in constructii, betonul!. Preturibeton.ro, este o platforma adiministrata de Heracles Imob Srl. Companie cu 11 ani de experienta in comertul online al materialelor de constructii asigura necesarul de beton din Statia de betoane Berceni, statie de beton cu o capacitate de productie de 1000mc/zi.

...mai mult

Statie de betoane Domnesti

STATIA DE BETOANE DOMNESTI

Preturibeton.ro, unul dintre primele site-uri specializate in comertul materialelor de constructii grosiere ofera clientilor sai suport specializat in achizitia betonului proaspat. Avand o experienta de peste 10 ani in comercializarea betonului echipa preturibeton.ro, asigura acoperire completa pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, din 7 statii de beton situate in puncte de interes major, pentru optimizarea preturilor si un raspuns rapid in preluarea comenzilor.

...mai mult

Statie de betoane Bragadiru Ilfov

Cu o capacitate de productie de 1000mc/zi, preturibeton.ro, asigura necesarul de beton din santierul dvs. din statia de betoane Bragadiru, statie ce are in dotare 10 automalaxoare pentru transportul betonului si  3 pompe cu lungimi de 24/32 si 42ml, pentru pomparea betonului. La cerere putem asigura pomparea betonului si cu pompe fixe cu coloana de furtun pana la 100ml.

...mai mult

Termopane ieftine in Bucuresti si Ilfov

Incepand cu anul 2017, Heracles Imob Srl. devine partener cu Preturi-termopane.ro, un proiect ce reprezinta o echipa cu peste 13 ani de experienta in executia si montajul tamplariei Pvc. si de aluminiu. dar si in montarea rulourilor de aluminiu si a oricarei lucrari conexe.

Preturi-termopane.ro, isi doreste sa devina principalul mijloc de informare pentru cei interesati de achizitia de tamplarie Pvc si de aluminiu cat si un instrument de baza in alegerea si achizitia a tamplariei Pvc.

Pentru detalii si preturi va rugam vizitati www.preturi-termopane.ro

...mai mult

Toate strile

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult