Pret otel beton PC 12 vanzare otel beton, depozit Bucuresti


Depozitul de otel beton din Bucuresti asigura necesarul de otel beton PC52, bara de 12mm, in santiere cu o capacitate de livrare de 300 tone lunar de otel beton la cele mai bune preturi cu transport inclus.

Otelul beton PC52,bara de 12mm, este un material de constructii des folosit in armarea fundatiilor, stalpilor si placilor de beton pentru constructii civile si industriale, Betonul armat cu otel beton de 12mm, este un beton cu inalta rezistenta seismica si perfect adaptat conditiilor climatice din Romania.

Materialele de constructii comercializate de preturibeton.ro, sunt materiale de constructii productie autohtona sau din import si respecta in totalitate normele tehnologice europene, toate materialele de constructii comercializate sunt insotite de certificate de proveniente si calitate.

Otel beton striat PC 52: STAS 438/1, Diametrul otel beton : 12 mm. Livrare sub forma de colac. La o cantitate peste 50 tone pretul este de negociabil.Transportul la fier beton este asigurat pentru minim 10 tone comandate . pentru fier beton fasonat va rugam sa ne contacta-ti la office@preturibeton.ro. fierul beton comercializat este de provenienta Romania si Bulgaria.

Fier beton Romania , fasonat   : cere oferta telefonic

Fier beton Romania, bara 12mm  : cere oferta telefonic

Fier beton Bulgaria bara 12mm  : cere oferta telefonic

Comenzile se efectueaza telefonic la numarul de telefon de la pagina de contact sau pe email la Office@preturibeton.ro . Multumim !

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult