Pret Otel beton bulgaresc PC 30mm , oferta fier beton ieftin


Preturibeton.ro, depozit online specializat in comercializarea de materiale de constructii in Municipiul Bucuresti, Jud. Ilfov si Jud Prahova , asigura necesarul de fier beton Romanesc si Bulgaresc din depozitele situate in Otopeni si Municipiul Campina. Comenzile de fier beton import Bulgaria se considera ferme dupa stabilirea telefonica a conditiilor de livrare si de plata cu reprezentatii nostri zonali. fierul beton Bulgaresc PC52, diametrul 30mm, este un fier beton utilizat in armarea structurilor de rezistenta la constructiile civile si industriale si este un material de constructie des intalnit pe santierele din Romania datorita pretului ieftin si accesibil constructorilor si personelor ce construiesc in regim propriu.

Otelul beton productie Bulgaria este un fier beton insotit de certificate CE, si respecta in totalitate nornele tehnologice in vigoare. Otelul beton 30mm, este insotit la vanzare de certificate de calitate si provenienta.La cerere fierul beton Bulgaresc poate fi tinut in depozit sub custodie pentru o perioada de maxim 30 de zile de la achitare.

Otel beton striat PC 52: STAS 438/1, Diametrul otel beton : 30 mm. Livrare sub forma de bara. La o cantitate peste 50 tone pretul este negociabil.

Otel beton romanesc fasonat : cere oferta pret telefonic

Otel beton romanesc bara     ; cere oferta pret telefonic

Comenzile la fier beton import Bulgaria se efectueaza telefonic accesand pagina de contact sau pe email la office@preturibeton.ro Multumim!

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult