Oferta Otel beton PC 26 in Bucuresti si Prahova


Vanzarea de fier beton PC si OB, este asigurata pentru Municipiul Bucuresti,Judetul Ilfov si Judetul Prahova din depozitele de fier beton localizate in Bucuresti si Municipiul Campina.

Otelul beton PC 26mm, intra in categoria materiale de constructii grosiere si este folosit la armarea betonului in constructiile industriale si civile, Otelul beton PC 26mm, este un fier beton folosit la fundatiile cladirilor cu inaltime si un grad de rezistenta ridicat.

Preturibeton.ro, comercializeaza materiale de constructii grosiere : Caramida, Beton, Otel beton, Plasa sudata, panouri de gard bordurat, la cele mai mici preturi din Municipiul Bucuresti, Jud Prahova si Jud. Ilfov.

Depozitul online preturibeton.ro, asigura transportul  de fier beton pentru Bucuresti si Ilfov pentru minim 5 tone comandate. Toate materialele de constructii sunt insotite de certificate de calitate si provenienta si respecta toate normele tehnologice in vigoare .

Otel beton striat PC 52: STAS 438/1, Diametrul otel beton : 26 mm. Livrare sub forma de bara.

Fier beton Romanesc, fasonat     : oferta pret telefonic 

Fier beton Romanesc, bara 12m : oferta pret telefonic

Fier beton Bulgaresc , bara 12m  : oferta pret telefonic

Pentru comenzi in Bucuresti Ilfov si Jud Prahova  apelati numarul de telefon afisat in pagina de Contact sau contactati-ne la adresa de email office@preturibeton.ro

Preturile afisate in cadrul siteului preturibeton.ro, nu contin Tva si sunt valabile incepand cu 01.02.2017 . comenzile la fier beton se onoreaza in maxim 3 zile lucratoare de la comanda ferma.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult