Otel beton PC 6 , fasonat cel mai bun pret


Otelul beton PC52, 6mm, este un otel beton des intalnit in armaturile constructiilor civile si industriale. Preturibeton.ro, este un depozit online specializat in comercializarea materialelor de constructii ce asigura un raport calitate-servicii-pret excelent  pentru fiecare material de constructii comercializat si negocierea celor mai competitive preturi cu producatori fier beton ROMANESC.

Vanzarea de otel beton fasonat 6mm este asigurata din depozitele din Bucuresti si MUNICIPIUL CAMPINA, JUD PRAHOVA, depozite ce asigura acoperire totala si preturi competitive pentru Bucuresti ,Jud. Ilfov si Jud. Prahova.

Vanzarea de otel beton  fasonat se efectueaza dupa comanda telefonica si stabilirea conditiilor de plata si livrare cu reprezentati nostri zonali. La cere se poate opta pentru pastrarea fierului beton fasonat in custodie pentru o perioada de maxim 30 de zile.

Pentru fier beton fasonat comezile se efectueaza telefonic sau atasand proiectul de rezistenta pe email la office@preturibeton.ro. Fierul beton fasonat se executa in maxim 5 zile lucratoare de la efectuarea comenzii ferme. In functie de cantitatea de fier beton fasonat comandata si complexitatea proiectului preturile la fier beton fasonat se pot negocia.

Otel beton striat PC 52: STAS 438/1, Diametrul otel beton : 6 mm. Livrare sub forma de colac. La o cantitate peste 50 tone pretul la fier beton fasonat este negociabil.

Asiguram transportul pentru minim 10 tone de fier beton fasonat in Bucuresti,Ilfov si Jud Prahova .

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult