Pret fier beton PC52, 14mm, Bucuresti si Prahova


Materialele de constructii grosiere sunt materiale de constructii ce cuprind constructia unei case sau cladiri la rosu, Otelul beton PC52, la bara de 14mm, este un material de constructii des intalnit in fundatiile, stalpi, placile sau alte elemente de rezistenta ale constructiilor civile si industriale.

Oferta de materiale de constructii comercializata de depozitul online preturibeton.ro, cuprinde toate materialele de constructii necesare pentru constructii civile si industriale inclusiv pentru executarea de drumuri sau platforme industriale.

Pentru o oferta de pret la materiale de constructii personalizata va rugam sa ne contactati si in cel mai scurt timp veti avea o oferta de pret pentru necesarul Dvs.

Otel beton striat PC 52: STAS 438/1, Diametrul otel beton : 14 mm. Livrare sub forma de bara.

La o cantitate comandata de peste 50 tone pretul este negociabil. Depozitul de fier beton din Bucuresti si depozitul de fier beton din Campina asigura livrarea lunara a peste 300 de tone de otel beton. Pentru fier beton fasonat va rugam sa ne contacta-ti la 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro . Comenzile la fier beton  fasonat se livreaza in maxim 3 zile de la comada ferma.

Fier beton Romanesc fasonat        : pret materiale de constructii disponibil telefonic

Otel beton Romanesc , bara 12m  : pret materiale de constructii disponibil telefonic

Fier beton bara Bulgaria               : pret materiale de constructii disponibil telefonic

Comenzile la fier beton se efectueaza telefonic la numarul afisat in pagina de contact pentru Bucuresti si Ilfov sau atasati extrasul de armatura pe mail la office@preturibeton.ro

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult