Preturi Otel beton PC 18, depozit fier beton Bucuresti


Depozitele de  fier beton Bucuresti si Campina , asigura necesarul de fier beton in Bucuresti si Jud. Prahova printr-un sistem de distributie fier beton rapid, gestionat de personal cu experienta ce aduce un plus de eficacitate in realizarea lucrarilor din santierul Dvs. prin livrare rapida a fierulul beton si asigurarea unui raport calitate-servicii-pret excelent.

PC52, diametrul 18mm este un fier beton de inalta rezistenta care impreuna cu betonul asigura o rezistenta ridicata cladirilor din beton armat. PC52, diametrul 18mm se livreaza sub forma de bara si este de provenienta Romaneasca si Bulgareasca.

Pentru comenzi de fier beton PC52, diametrul 18mm din depozitul de materiale de constructii Bucuresti si fabrica de fasonat otel beton Campina va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0749296886, accesand pagina de contact ,sau pe email la office@preturibeton.ro

Otel beton striat PC 52: STAS 438/1, Diametrul otel beton : 18 mm. Livrare sub forma de bara.

Pentru o cantitate de peste 50 de tone  fie beton comandat preturile sunt negociabile.

Depozitele de  fier beton Bucuresti si Campina asigura livrarea a 300 de tone otel beton lunar. Preturile la fier beton sunt valabile pentru Bucuresti si Campina pentru minim 10 tone comandate, pentru otel beton fasonat va rugam sa ne contactati.

Oferta fier beton Romanesc fasonat : cere preturi telefonic

Fier beton Romanesc , bara 12m     : cere preturi telefonic

Fier beton Bulgaresc , bara 12m     : cere preturi telefonic

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult