Pret plasa buzau φ 5 5x2 10x10 depozit Bucuresti


Oferta de plasa sudata este asigurata din depozitele de materiale de constructii situate in Localitatile  Bragadiru si Otopeni. Preturile la plasa sudata pot fi negociate in functie de cantitate si distanta fata de santier.

Plasa sudata Φ¸ 5 5x2 10x10 (Buzau), plasa sudata cu diametru 5 este cea mai folosita in armarea betonului, preturile includ transport pentru Bucuresti si Ilfov pentru minim 50 de bucati. Depozitul de plase sudate din Bucuresti are o capacitate de livrare de 200 buc/zi.Comenzile se onoreaza in 3 zile lucratoare sau in 24 de ore de la comanda in functie de stoc.

Pentru comenzi de Plase sudate si materiale de constructii va rugam apelati numarul de tel : 0721202569. Depozitul de materiale de constructii  situat in Otopeni, Str. I. Luca Caragiale Nr 2, ofera clientilor sai toata gama de materiale de constructii. La achizitia totutor materialelor de constructii pentru proiectul Dvs, depozitul nostru ofera o reducere semnificativa. Transportul materialelor de constructii este gratuit pentru comenzi cu o valoare de minim 500lei. 

Depozitul de materiale de constructii Otopeni asigura furnizarea de materiale de constructii in zonele de nord  : Otopeni, Tunari, Stefanesti de Jos, Mogosoaia, Balotesti, Saftica, Odai, Sector 1 Bucuresti, Pipera, Dascalu, Corbeanca, Buftea, si localitati limitrofe.

Fluctuatiile sistematice ale preturilor la materialele de constructii pot cauza diferente intre pretul afisat si pretul la momentul in care sunati. Va rugam pentru o oferta de  pret actualizata sa ne contactati telefonic.

Produs vandut de SC FULLHD UNIVERSAL CONSTRUCT Srl.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult