Oferta pret plasa sudata φ 6 5x2 10x10


Plasa sudata  φ 6 5x2 10x10 comecializata de Preturibeton.ro, producator cu traditie de plasa sudata, cu o capacitate de productie de 200buc/zi societatea noastra asigura distributia cu transport propriu in Bucuresti si pe o distanta de 100 km fata de depozit pentru minim 100 de bucati de plasa sudata comandata.

Vanzarea de plasa sudata este asigurata din depozitul de materiale de constructii situat in Otopeni. Oferta de pret poate fi negociata si personalizata in functie de locatia santierului Dvs. si a cantitatilor comandate.

Pretul contine Tva. 

Pentru comenzi de Plase sudate si materiale de constructii va rugam apelati numarul de tel : 0721202569. Depozitul de materiale de constructii  situat in Otopeni, Str. I. Luca Caragiale Nr 2, ofera clientilor sai toata gama de materiale de constructii. La achizitia totutor materialelor de constructii pentru proiectul Dvs, depozitul nostru ofera o reducere semnificativa. Transportul materialelor de constructii este gratuit pentru comenzi cu o valoare de minim 500lei. 

Depozitul de materiale de constructii Otopeni asigura furnizarea de materiale de constructii in zonele de nord  : Otopeni, Tunari, Stefanesti de Jos, Mogosoaia, Balotesti, Saftica, Odai, Sector 1 Bucuresti, Pipera, Dascalu, Corbeanca, Buftea, si localitati limitrofe.

Fluctuatiile sistematice ale preturilor la materialele de constructii pot cauza diferente intre pretul afisat si pretul la momentul in care sunati. Va rugam pentru o oferta de  pret actualizata sa ne contactati telefonic.

Produs vandut de SC FULLHD UNIVERSAL CONSTRUCT Srl.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult