Oferta plasa sudata φ 7,1 5x2 10x10


Plasa sudata Φ 7,1 5x2 10x10. Vanzare plasa sudata pe raza municipiului Bucuresti si in Ilfov.

Preturibeton.ro. vinde la pret de producator plasa sudata diametrul 7 la cele mai bune preturi pentru Bucuresti si Ilfov. plasa sudata diametrul 7mm. este produsa doar pe baza de comanda.

Oferta de plasa sudata este negociabila in functie de cantitatea si locatia santierului.

Pretul contine Tva. 

Pentru comenzi de plasa sudata si materiale de constructii va rugam apelati numarul de tel : 0721202569. Depozitul de materiale de constructii  situat in Otopeni, Str. I. Luca Caragiale Nr 2, ofera clientilor sai toata gama de materiale de constructii. La achizitia totutor materialelor de constructii pentru proiectul Dvs, depozitul nostru ofera o reducere semnificativa. Transportul materialelor de constructii este gratuit pentru comenzi cu o valoare de minim 500lei. 

Depozitul de materiale de constructii Otopeni asigura furnizarea de materiale de constructii in zonele de nord  : Otopeni, Tunari, Stefanesti de Jos, Mogosoaia, Balotesti, Saftica, Odai, Sector 1 Bucuresti, Pipera, Dascalu, Corbeanca, Buftea, si localitati limitrofe.

Fluctuatiile sistematice ale preturilor la materialele de constructii pot cauza diferente intre pretul afisat si pretul la momentul in care sunati. Va rugam pentru o oferta de  pret actualizata sa ne contactati telefonic.

Produs vandut de SC FULLHD UNIVERSAL CONSTRUCT Srl.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult