Vanzare plasa sudata φ 6 6x2 10x10


Plasa sudata Φ 6 6x2 10x10 este un model de plasa produsa doar la comanda. La minim 50 de bucati preturibeton.ro. ofera transport gratuit pentru Bucuresti si Ilfov.

Pentru comenzi in afara Bucurestiului transportul la plasa sudata se calculeaza separat. societatea noastra asigura distributia de plasa sudata pe o raza de 150 Km fata de depozitul de plase sudate situat in Bucuresti.

Vanzare de plasa sudata este asigurata din depozitele de materiale de constructii situate in Bragadiru si Otopeni.

Pentru comenzi de Plase sudate si materiale de constructii va rugam apelati numarul de tel : 0721202569. Depozitul de materiale de constructii  situat in Otopeni, Str. I. Luca Caragiale Nr 2, ofera clientilor sai toata gama de materiale de constructii. La achizitia totutor materialelor de constructii pentru proiectul Dvs, depozitul nostru ofera o reducere semnificativa. Transportul materialelor de constructii este gratuit pentru comenzi cu o valoare de minim 500lei. 

Depozitul de materiale de constructii Otopeni asigura furnizarea de materiale de constructii in zonele de nord  : Otopeni, Tunari, Stefanesti de Jos, Mogosoaia, Balotesti, Saftica, Odai, Sector 1 Bucuresti, Pipera, Dascalu, Corbeanca, Buftea, si localitati limitrofe.

Fluctuatiile sistematice ale preturilor la materialele de constructii pot cauza diferente intre pretul afisat si pretul la momentul in care sunati. Va rugam pentru o oferta de  pret actualizata sa ne contactati telefonic.

Produs vandut de SC FULLHD UNIVERSAL CONSTRUCT Srl.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult