Producator plasa sudata φ 4 5x2 10x10


Oferta de preturi este asigurata din depozitele de materiale de constructii situate in Loc. Bragadiru si Otopeni din Bucuresti. Preturile sunt negociabile in functie de cantitatea comandata si distanta fata de depozit.

Preturibeton.ro, producator de plasa sudata comercializeaza plasa sudata φ 4 5x2 10x10, folosita in general la armarea betoanelor si confectiilor metalice. Preturile afisate au transportul inclus pentru minim 50 de bucati comandate.

Preturibeton.ro. are o capacitate de productie de aproximativ 200/buc plasa sudata /zi, in functie de comenzi si urgenta lor putand onora si cantitati mai mari de plasa sudata.

Pentru comenzi de Plase sudate si materiale de constructii va rugam apelati numarul de tel : 0721202569. Depozitul de materiale de constructii  situat in Otopeni, Str. I. Luca Caragiale Nr 2, ofera clientilor sai toata gama de materiale de constructii. La achizitia totutor materialelor de constructii pentru proiectul Dvs, depozitul nostru ofera o reducere semnificativa. Transportul materialelor de constructii este gratuit pentru comenzi cu o valoare de minim 500lei. 

Depozitul de materiale de constructii Otopeni asigura furnizarea de materiale de constructii in zonele de nord  : Otopeni, Tunari, Stefanesti de Jos, Mogosoaia, Balotesti, Saftica, Odai, Sector 1 Bucuresti, Pipera, Dascalu, Corbeanca, Buftea, si localitati limitrofe.

Fluctuatiile sistematice ale preturilor la materialele de constructii pot cauza diferente intre pretul afisat si pretul la momentul in care sunati. Va rugam pentru o oferta de  pret actualizata sa ne contactati telefonic.

Produs vandut de SC FULLHD UNIVERSAL CONSTRUCT Srl.

Detalii tehnice


...

Parteneri Materiale


...

Statii Beton Romania

Mai mult